Automatizare de poarta in Sibiu

Automatizare De Poarta (Porti Automate)

Datorita noilor tehnologii si a comoditatii o poarta potrivita zilelor noastre este o poarta cu deschidere automata. Puteti uita astfel de neplacerea de a cobori si urca iar in masina de fiecare data cand trebuie sa deschideti si sa inchideti poarta sau usa de garaj. Totul se face simplu, de la distanta, prin intermediul unei telecomenzi, imbunatatindu-va astfel calitatea vietii. Ne ocupam de automatizari pentru orice tip de porti: porti culisante, porti autoportante, porti batante sau porti suspendate.

Cand vine vorba de automatizari de porti, trebuie avuta in vedere utilizarea portii. Spre exemplu in unele cazuri viteza de deschidere este mai importanta decat conditiile de operare pentru automatizarea de poarta. Viteza de deschidere pentru o automatizare de porti nu depinde doar de dimensiunea deschiderii, ci si de mecanismul folosit pentru automatizare. Din acest motiv este bine sa va lasati consiliati de noi pentru a optimiza sistemul de automatizare de porta in functie de necesitatile dumneavoastra.

Calitatea La O Automatizare De Poarta

O automatizare de porti trebuie facuta la un nivel de calitate care sa permita functionarea portii pe termen lung. Aceasta trebuie sa reziste la ploaie, zapada, temperaturi diferite si mai ales la schimbari in conditiile meteorologice. Spre exemplu in unele zone in care temperaturile nu variaza ca in Romania o automatizare de porti vine cu mai putine provocari. In cazul in care temperatura variaza intre plus 40 grade si minus 40 grade, materialele se dilata iar poarta trebuie automatizata in alt fel pentru ca ea sa se deschida in orice conditii. Noi stim sa facem o automatizare de porti care sa indeplineasca toate criteriile de calitate necesare pentru ca sa puteti utiliza poarta zilnic fara probleme.

Solutii Pentru Porti Automate

Va oferim o gama completa de servicii referitoare la porti automate:

– Ne ocupam de confectionarea si montajul portilor automate, va oferim pe langa proiectele standard si proiecte personalizate.

– Va oferim service si piese de schimb pentru sistemele de automatizare marca NICE.

– Pe www.automatizari.biz , magazinul nostru online puteti cumpara automatizari pentru porti si usi de garaj, precum si o intreaga gama de feronerii si accesorii.

– Oferim consultanta gratuita. Astfel putem alege impreuna poarta si automatizarea potrivite necesitatilor dumneavoastra. Exista o solutie de poarta autoportanta pentru oricine si pentru orice buzunar. Contactati-ne pentru informatii suplimentare.

Preturi Pentru Automatizari Porti

Ca si preturi pentru automatizari porti gama este foarte variata. Noi distribuim piese pentru automatizari porti si putem sa oferim preturi deosebit de mici. Exista mai multe metode prin care oamenii reduc din pretul unei automatizare de poarta.. Spre exemplu se pot achizitiona kituri de instalare in regim propriu (“do it yourself”) astfel incat se realizeaza o economie de pret la nivel de montaj. Si noi oferim toate posibilitatile de cumparare, de la piese individuale, la kituri de instalare si fireste si montare profesionala. Din acest motiv puteti sa fiti siguri ca avem cele mai mici preturi la accesorii si automatizari de porti.

Principiul nostru de calcul al unei porti automate este acela ca o poarta trebuie sa coste cat mai putin si sa va acopere necesitatile dumneavoastra. Asta nu inseamna ca facem rabat de la calitatea accesoriilor si a materialelor. Pur si simplu, fiind o echipa de ingineri tineri, dar cu multa experienta in domeniu, consideram ca suntem capabili sa optimizam costurile de fiecare data, oferindu-va astfel un raport calitate-pret excelent. O poarta confectionata prost, sau care are o automatizare montata deficitar nu face decat sa sporeasca in timp costurile initiale ale acesteia: reparatii suplimentare, defectiuni dese, etc. Din acest motiv noi va putem sfatui unde sa economisiti la automatizari porti de la caz la caz astfel incat sa puteti imbina calitatea cu un buget redus.

SC ATU TECH SRL

Judet: Sibiu
Adresa: Bulevardul Corneliu COPOSU Nr.10 Bl.5 (Langa BCR), Sibiu, Sibiu
Telefon: 0369-801.948
Fax: 0369-819.228
E-mail: office@a2t.ro
www : www.automatizari.biz (vezi preturi)
CUI: RO29104875
REG: J32/880/2011

Ați putea dori, de asemenea

Mai multe de la autor