De ce sa montezi o automatizare de poarta?

Probabil te-ai intrebat cel o data la ce ajuta sa-ti montezi o automatizare de poarta sau care este utilitatea ei de fapt? Ti se pare ca este o investitie destul de costisitoare, insa beneficiile nu sunt pe masura? Exista, totusi, mult mai multe avantaje ale unei astfel de automatizari decat ai crezut.

 

Securitate ridicata

Portile automatizate sunt un bun protector impotriva hotilor. Daca vecinul de langa tine nu ar avea o poarta automatizata si tu ai avea, unde crezi ca si-ar incerca norocul? La vecinul de langa, bineinteles. Imagineaza-ti ca odata cu automatizarea ai si un videointerfon. Asta inseamna control total asupra persoanelor care primesc acces pe proprietatea ta. Iar tu ai putea decide asta chiar si de pe telefonul tau mobil! Da, e atat de simplu.

 

Confort

Probabil una dintre cele mai placute senzatii va fi atunci cand afara ploua cu galeata si tu nu va mai trebui sa iesi in ploaie, sa deschizi poarta, sa parchezi masina in curte si apoi sa iesi afara inca o data ca sa inchizi poarta. Uita de astfel de scenarii daca vei monta o automatizare de poarta, pentru ca din confortul masinii tale vei deschide si inchide cu telecomanda. A, si vei avea si hainele uscate, indiferent de vremea de afara.

 

Intimitate

Nu-ti plac vanzatorii ambulanti care te deranjeaza la masa sau iti intrerup somnul de dupa-amiaza. Nici noua. Deci uita de ei si de toti musafirii nepoftiti, caci odata ce instalezi o automatizare de poarta, ei nu mai reprezinta un pericol pentru linistea ta. Mai mult, poti sa te bucuri de intimitatea curtii tale mult mai usor daca iti instalezi o automatizare.

 

Siguranta copiilor si a animalelor

Tii minte ultima oara cand copilul tau a aruncat mingea in strada si a fugit dupa ea? Nu va mai fi cazul sa stai cu inima in dinti ca se poate repeta scenariul. Odata cu o automatizare de poarta instalata, nu va mai trebui sa-ti faci griji ca cel mic alearga in strada. Sau ca va intalni persoane mai putin prietenoase. Nici cainele tau nu va mai evada din curte, spre fericirea vecinilor a caror flori au fost servite la micul dejun. Toata lumea e fericita!

 

Valoarea proprietatii

Poate nu te-ai gandit la asta, dar o automatizare de poarta va creste valoarea proprietatii tale, deci este o investitie pe termen lung, cu extra-beneficii. Iar cand te vei hotari sa vinzi, poti creste pretul datorita acestei dotari minune!

Ați putea dori, de asemenea

Mai multe de la autor