Despre noi

SC ATU TECH SRL este cea mai dinamica companie din comertul online cu sisteme de securitate care are ca si principal scop acela de a oferi clientilor cele mai noi tehnologii si solutii de securitate la o calitate ridicata si un prêt corect. Astfel , începând cu anul 2011, ATU TECH SRL a dezvoltat o retea de magazine online prin care comercializam o gama variata de produse: sisteme de supraveghere video, sisteme de alarma la efractie, dispozitive de control acces si pontaj pentru vile si sedii de firma, automatizari porti culisante si bariere electromecanice, sisteme de videointerfonie si sonorizare, sisteme antifurt pentru magazine, destinate celor ce doresc să îşi protejeze afacerea si căminul.

De la lansarea sa si pana in prezent ATU TECH SRL a devenit unul dintre cele mai importante magazine online din Romania datorita calitatatii serviciilor asigurate de un personal tehnic competent ce va poate ajuta atat in asamblare cat si in alegerea produsului potrivit. Experienta lor se masoara prin rezultatele recunoscute. Nu trebuie sa mai faceti eforturi, sa va documentati sau sa alergati pe forumuri. ATU TECH SRL se mandreste cu reputatia de a actiona corect si etic in fiecare demers. Reputatia noastra este cladita pe valorile companiei si valorile angajatilor.

Avem un angajament ferm de integritate. ATU TECH SRL are toleranta zero fata de mita si va lupta cu toate mijloacele in a proteja interesele partenerilor de afaceri. Fiecare angajat ATU TECH SRL permanent sau temporar are obligatia de a respecta regulamentele interne.

ATU TECH SRL urmareste ca toti furnizorii de produse si servicii sa respecte valorile etice de baza si va inceta colaborarea cu entitatile care nu respecta angajamentele luate. Apreciem orice comentarii si sugestii aveti, pe care le puteti trimite pe adresa noastra de email office@a2t.ro .

Dorim sa va castigam si sa va retinem ca client si pentru aceasta va ascultam propunerile si incercam sa crestem prin ele. Sperand ca v-am convins va multumim ca ne-ati ales si va dorim o experienta deosebita!