Garantii oferite

Returnare in 15 zile pentru persoane fizice.

Potrivit art. 7, din Ordonanţa Guvernului nr.130/2000(aplicabilă persoanelor fizice), consumatorul are dreptul să notifice în scris compania că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Recomandari pentru returnarea produselor:

Marfa se returnează în forma sa originală, fără a fi deteriorată, cu etichetele intacte, fără a prezenta urme vizibile de folosire, cu o xerocopie după factură, pe adresa noastră.

Returul se face prin colet cu acceasi firmă de curierat rapid cu care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client. Nu trimiteti colete catre firma noastra fara a ne contacta in prealabil si a primi un numar de retur (RMA). Alaturi de datele de expeditor, trebuie sa mentionati pe colet numarul de retur oferit de operatorii nostri. Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face în cel mult 30 de zile de la retur prin transfer bancar sau prin curier.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri etc. ATU TECH SRL – importator camere de supraveghere poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorare, etc. pentru readucerea lor la starea iniţială, aceste taxe pot avea o valoare între 10 şi 50% din valoarea iniţială a produsului, în funcţie de gradul de afectare al formei iniţiale al coletului şi/sau produsului.

Garantia pentru persoane fizice este de 2 ani