Livrare

Produsele comandate vor fi livrate prin serviciu de curierat in toata tara. La preluarea coletului, dvs. trebuie sa achitati pe baza de factura contravaloare produselor comandate si taxa de transport.

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI > 500 RON TVA INCLUS

Livrarile se fac zilnic, de luni pana vineri, intre orele 8:00-17:00.

NOTA: Va rugam, indicati adresa unde va aflati in timpul zilei intre orele mentionate in paragraful anterior (ex: la locul de munca)

–-> Taxa de transport 30 RON pentru comenzi în tara.(pentru plata ramburs)

–-> 19 RON pentru comenzi in tara pentru plata care se face anticipat

Taxele de transport enumerate mai sus includ TVA; sunt incluse costurile ambalajului; pentru comenzile achitate in numerar la livrare se percepe taxa de ramburs; In cazul in care adresa de livrare se afla in afara razei de acoperire FAN CURIER sau GLS Romania, costurile de transport vor fi comunicate telefonic in momentul confirmarii comenzii; Costurile de transport de mai sus sunt valabile pentru comenzi cu o greutate maxima de 5 kg; si pentru orasele de resedinta unde sint locatii FAN CURIER, pentru comenzi ce depasesc aceasta greutate sau in localitatea de livrare nu se afla o locatie FAN CURIER ve-ti fi contactat telefonic sau pe adresa de email cu care v-ati inregistrat pe site pentru a va informa asupra costului de transport conform cu greutatea coletului dumneavoastra sau al distantei suplimentare de facturat;

Valoarea taxei de transport si implicit suma totala de plata in momentul primirii coletului va fi comunicata telefonic in momentul confirmarii telefonice a comenzii;

Termenul de livrare este de 1-2 zile* lucratoare de la primirea comenzii. În cazul produselor care nu pot fi livrate în acest termen, va vom contacta prin e-mail sau telefon. *)

Exceptie fac produsele ce nu se afla in stoc si la care livrarea se face „la comanda” – Livrarea acestor produse se face intr-un interval cuprins intre 3 si 6 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.